El marit de la jove desapareguda a l'illa de Lanzarote, Romina Celeste Núñez Rodríguez, va confessar ahir que es va desfer del cadàver de la dona, que encara no ha estat trobat, llançant-lo al mar després de trobar-la morta.

L'home va ser detingut diumenge després que la Guàrdia Civil trobés indicis raonablement suficients per pressuposar la seva relació amb la desaparició de la jove, que va denunciar amb una setmana de retard. Es preveu que demà passi a disposició judicial i serà el Jutjat d'Instrucció número 1 d'Arrecife, amb competències en casos de violència sobre la dona, qui se'n farà càrrec.

Actualment, el cas es tracta com un homicidi, tot i que diverses fonts apunten que es preveu el seu pas a un jutjat amb competències en casos de violència sobre la dona perquè s'espera demostrar la implicació del marit en els fets o la seva confessió sobre l'autoria d'aquests.

Pel que fa a la inspecció de l'habitatge en què residia la parella, a Costa Teguise, i que aportarà segurament dades importants a la investigació del cas, es té previst que es realitzi avui.