Almenys nou persones van morir al Caixmir indi en una operació militar contra rebels, que continuava a l'hora de tancar aquesta edició, en resposta a un atemptat en què van morir 41 paramilitars a la regió la setmana passada i que va exacerbar les tensions a la zona.

Les forces índies van iniciar una gran operació per trobar els rebels sospitosos de preparar l'atemptat suïcida de dijous contra els paramilitars que tornaven de vacances. L'atac va ser el més mortífer des del començament de la rebel·lió separatista contra Nova Delhi en aquesta regió, polvorí disputat amb Pakistan.

Les forces de seguretat van iniciar una operació contra un presumpte amagatall rebel al districte de Pulwama, on es va produir l'atemptat, a uns 30 quilòmetre al sud de Srinagar, capital de l'Estat de Jammu i Caixmir, situada a la vall del Caixmir. Quatre soldats, un policia, un civil i tres insurgents van perdre la vida en l'enfrontament a la localitat de Pinglan. «El tiroteig continua», va explicar el coronel Rakesh Kalia, portaveu militar al Caixmir. Altres sis membres de les Forces de Seguretat van resultar ferits, entre ells el director general de Policia per al sud del Caixmir, Amit Kumar.