04 de març de 2019
04.03.2019
Diari de Girona

Cs presenta un decàleg de feminisme liberal «sense excloure cap partit»

Rivera aposta per ampliar els permisos de paternitat «però quadrant els comptes» i no «inventant decrets»

03.03.2019 | 23:38
Cs presenta un decàleg de feminisme liberal «sense excloure cap partit»

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va defensar que cal ampliar els permisos de paternitat «però quadrant els comptes» i no «inventant decrets sense diners». «Això és frustració», va explicar durant la presentació del Decàleg de Feminisme Liberal de Ciutadans, «que no exclou, no és d'un partit ni d'una ideologia».

«Els que han fet el decret són els mateixos que van votar en contra d'aquests permisos de paternitat als pressupostos anteriors», va criticar Rivera durant l'acte celebrat a Madrid, en què la líder de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, va presentar el decàleg feminista de la formació taronja.

El feminisme de Ciutadans, en paraules de Rivera, «combat les etiquetes» i «no vol deixar ningú fora». Per això, va apostar per «estendre el feminisme a una causa de tots» i «aconseguir que no sigui alguna cosa per tirar-se pel cap».

«Aquest és el feminisme en el que crec, que és més ampli que el que alguns volen enarborar per tirar-lo al cap als altres», va assenyalar el líder de Ciutadans, alhora que va afirmar que no li interessa un país «que es divideix en bàndols, que es divideix en homes i dones».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook