El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, va qualificar d'error el cartell que va divulgar el seu partit per anunciar el seu retorn a la primera línia política el 23 de març després de la seva baixa per paternitat, amb el missatge «Vuelve» i la síl·laba «EL» destacada en un to més clar. De fet, la formació va esborrarel missatge amb el qual havia difós a Twitter aquesta imatge.

«No em sento identificat amb el cartell amb el qual ho hem anunciat», va admetre el líder de Podem en un missatge publicat a la mateixa xarxa social. «Reconèixer els errors és sempre el primer pas per fer les coses bé», va afegir.

La formació va usar aquest cartell per anunciar la tornada d'Iglesias després de tres mesos de permís de paternitat, generant en escassos minuts una enorme polèmica i fortes crítiques precisament en la setmana en què es commemora el Dia de la Dona.

Iglesias tornarà a la primera línia política després de passar tres mesos dedicat a la cura a temps complet dels fills bessons que té amb la portaveu parlamentària i número dos de Podem, Irene Montero, que a més és qui l'ha substituït al capdavant del partit.