El president d'honor de BBVA, Francisco González, va renunciar temporalment a aquest càrrec i a la presidència d'honor de la Fundació, un dia abans de la junta d'accionistes de l'entitat, mentre conclouen «les investigacions en curs» del cas Villarejo. En una carta enviada al president del banc, Carlos Torres, González explica que per evitar que se l'utilitzi per «fer mal a l'entitat» ha decidit abandonar temporalment els dos càrrecs.

«Durant l'últim any hem patit una llarga i contínua agressió mediàtica derivada de les investigacions policial i judicial» al voltant del excomissari Villarejo, afirma Francisco González, que assenyala aquestes circumstàncies com les que l'han portat a prendre aquesta decisió. El president d'honor es mostra orgullós de tot el que s'ha aconseguit en els 22 anys en què ha estat al capdavant del banc i de la «fortalesa» i el «prestigi» de BBVA, fet pel qual la seva decisió «ajudarà a entendre amb quin rigor, falta d' interès personal i compromís» ha treballat.

El nou president del banc va assegurar a mitjans de gener en una carta remesa a la plantilla que actuaria «amb la contundència necessària» per investigar les relacions del banc amb l'excomissari Villarejo, que s'ha convertit en la seva prioritat i la del seu equip.

Per altra banda, el Ministeri d'Interior ha posat escorta al jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castelló, que investiga, entre altres, el cas Villarejo, després de denunciar que dimarts passat algú va entrar al seu domicili. El titular del Jutjat d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional va denunciar davant la Policia Nacional que un individu sense identificar va accedir al seu domicili particular a Madrid a les set de la tarda de dimarts, mentre un familiar seu es trobava a l'habitatge. La Policia Nacional es va presentar al domicili, on va prendre declaració al familiar del jutge García Castelló i va buscar empremtes de l'assaltant.