Agents de la Policia Nacional van detenir a Alacant un home de 58 anys per presumptament disparar des del balcó de casa seva contra cinc veïns amb un rifle d'aire comprimit, a causa de la mala relació que mantenia amb ells per un plet judicial. Els efectius de la Comissaria Nord d'Alacant van iniciar una investigació arran de la denúncia que van interposar diversos dels veïns víctimes de trets procedents d'un rifle d'aire comprimit, segons van explicar les forces de seguretat en un comunicat.

A partir d'una de les denúncies que han estat presentades, els investigadors van descobrir que un dels residents a l'edifici mantenia males relacions amb la resta dels seus veïns. Totes aquestes picabaralles es van generar, segons sembla, per un plet judicial mantingut per la comunitat contra aquest veí.

Després de diferents indagacions, els agents van identificar quatre víctimes més, que van relatar com l'investigat, en diverses ocasions, els havia apuntat des del balcó del seu domicili amb el que semblava un rifle. L'agressor va arribar a disparar però no va encertar la majoria de les vegades, encara que una de les víctimes sí que va rebre un tret a la cama.

Un cop identificat el presumpte autor dels fets, els agents el van detenir i van escorcollar el seu domicili, en el qual van intervenir un rifle d'aire comprimit amb una caixa de munició. Després de la presa de declaració, els perjudicats van sol·licitar una ordre d'allunyament del veí detingut.