Almenys sis persones van morir i 200 van resultar ferides en els disturbis que es van produir a Jakarta després dels resultats oficials de les eleccions que han donat com a guanyador el president, Joko Widodo, segons va informar el governador de la capital, Anies Baswedan .

«Uns 200 ferits van ser traslladats a cinc hospitals», va explicar Baswedan. «El nombre de persones mortes és de sis», va afegir, tot assenyalant que als hospitals estan investigant per determinar les causes de la mort. A més, la Policia d'Indonèsia ha detingut almenys 20 persones acusades de provocar disturbis a la capital del país.

Les imatges de televisió mostraven fum sortint de darrere de desenes de manifestants que es trobaven al districte de Tanah Abang, al centre de Jakarta. Les protestes que van començar de manera pacífica van esdevenir violentes a la nit, obligant la policia a llançar gasos lacrimògens per dispersar la multitud.

El president d'Indonèsia, Joko Widodo, va advertir que les forces de seguretat respondran de manera «ferma» els «esvalotadors» responsables de l'última onada de disturbis. «No donarem marge als esvalotadors que intenten fer mal al nostre país», va afegir.