Deu persones han resultat mortes i vint-i-set persones ferides en un tiroteig a Dayton, Ohio, a la matinada d'aquest diumenge, segons ha confirmat la Policia Local de Dayton. L'atacant, que ha estat un dels morts, ha estat abatut per la policia i de moment se'n desconeix la identitat. Segons ha informat la policia a través de Twitter, la matança ha estat a la una de la matinada, hora local, a una zona de bars i locals d'oci nocturn, i s'hi ha desplegat diversos efectius policials, entre ells agents de l'FBI, per investigar els fets. Aquest és el segon tiroteig en poques hores a Estats Units, amb el primer a El Paso, Texas, on hi ha hagut vint morts i vint-i-set persones ferides.

L'alcaldessa de la ciutat, Nan Whaley, ha explicat en una roda de premsa que la intervenció policial ha estat de menys d'un minut des de l'inici de l'atac perquè hi havia una patrulla a la zona, i ha alertat del que "hauria pogut passar" si la intervenció hagués trigat més si "en menys d'un minut han mort vint persones i vint-i-set han estat ferides".

D'altra banda, ha detallat que l'atacant, de qui de moment desconeixen la identitat i la motivació, portava una armilla antibales i "una arma d'alta capacitat .223".

Estat dels ferits

Com ha informat la Policia Local a través de Twitter, quatre de les víctimes estan sent tractades a l'Hospital Miami Valley, una d'elles en estat crític, mentre que la Xarxa de Salut Kettering ha atès dotze persones, sis encara en tractament.