Els bombers del Consorci Provincial de Castelló van rescatar sis persones de cinc vehicles que van quedar atrapats per les fortes pluges que van caure al terme municipal de Benicarló (Castelló), segons van confirmar fonts de l'organisme, que van assenyalar que totes les persones es troben en bon estat.

A més, els bombers del Consorci també van acompanyar fins al Port de Peníscola una petita embarcació amb dues persones que tenien dificultats per sortir del mar a la cala del Moro d'aquesta localitat del nord de la província de Castelló. En arribar els bombers fins al lloc dels fets, els tripulants d'una altra embarcació que es trobava prop de la sinistrada ja havien llançat una corda per remolcar-la.

Finalment, els bombers van realitzar dos buidatges d'aigua, també a Peníscola, a dos baixos on havia entrat aigua com a conseqüència de les fortes pluges.

Paral·lelament, les pluges de la tarda a zones de l'interior de la Comunitat Valenciana van deixar registres com els 48'6 litres per metre quadrat a El Toro (Castelló) en només quaranta minuts.