El primer ministre de les Bahames, Hubert Minnis, va elevar de 30 a 43 la xifra provisional de morts causats pel destructor impacte de l'huracà Dorian al seu pas per l'arxipèlag el passat cap de setmana. «La pèrdua de vides que estem experimentant és catastròfica i devastadora», va afirmar Minnis, reconeixent que moltes persones segueixen desaparegudes i que la xifra de morts pot augmentar significativament. De les 43 morts, 35 es van produir a les illes Àbac i vuit a Gran Bahama, les més afectades pel pas de Dorian per l'arxipèlag.

Per altra banda, un creuer va arribar al port de Palm Beach (Florida) amb més d'un miler de persones que van ser evacuades de Bahames després de la devastació provocada per l'huracà. Els evacuats són turistes que s'havien quedat encallats a les Bahames i també residents a l'arxipèlag.

Tot i que el comtat ha preparat llocs on acollir els desplaçats, es preveu que els evacuats romandran en la seva majoria amb familiars als Estats Units.

El vaixell va emprendre aquesta setmana una missió humanitària que va portar a Bahames aliments, aigua i altres articles, així com socorristes i voluntaris, i va tornar amb els evacuats a bord. El Bahames Paradise opera creuers de plaer de dos dies des de Palm Beach fins a l'illa Grand Bahama, viatges que han cancel·lats fins com a mínim el proper 11 de setembre.