El partit d'Íñigo Errejón es presentarà a les eleccions en coalició a quinze províncies, a dotze d'elles amb Equo -Madrid, la Corunya o Sevilla entre elles-, amb Chunta Aragonesista a Saragossa i amb Compromís a les tres valencianes, mentre que s'inclina per anar en solitari a Barcelona amb sigles pròpies de Más País. El partit verd i Más País han registrat acords per presentar candidatures conjuntes a les províncies de Madrid, La Corunya, Pontevedra, Múrcia, Saragossa, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Cadis, Màlaga, Granada i Astúries.

El partit de l'exnúmero dos de Podem ha registrat coalicions electorals també a la Comunitat Valenciana amb Compromís i a Aragó amb la Chunta Aragonesista, però no ha aconseguit finalment un acord a Galícia amb En Marea. A Biscaia, segons expliquen des d'Equo, el partit verd no participarà en la llista que presentarà Errejón ni el seu nom apareixerà a la papereta, arran de la decisió d'Equo Berdeak -la marca del partit ecologista a Euskadi- de no estar present a cap candidatura del 10-N.

Segons allò registrat davant la Junta Electoral, el partit d'Íñigo Errejón es presentarà en coalició a quinze províncies, tot i que el comitè electoral decidirà aquesta setmana si concorre amb les seves sigles pròpies amés territoris. De moment, Más País planeja almenys Barcelona i Biscaia. Errejón ja va assegurar que intentaria presentar papereta a «moltes províncies», tot i que evitant aquells territoris on la seva presència perjudiqués el bloc progressista. Així, el mapa territorial de la presència d'Errejón va, a poc a poc, aclarint-se.

Molt pitjor ha li ha anat al PP en el seu intent de sumar forces a Espanya Suma. Els populars només han aconseguit el suport de Foro Asturias per formar coalició a aquesta autonomia i el d'UPN i Cs per seguir presentant-se com a Navarra Suma, com ja van fer a les darreres eleccions.