Un nen de 12 anys ha estat ingressat de gravetat després de caure des d'un segon pis on presumptament havia entrat a robar ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van tenir lloc dilluns minuts abans de les 11 hores. El noi va grimpar per un estenedor fins a arribar a un pati interior i des d'allà va entrar a un habitatge per la finestra de la cuina. Un cop dins del pis, va sostreure un ordinador i diversos rellotges.

Després del robatori va intentar baixar al carrer per una finestra de la sala d'estar però va relliscar i va caure a terra. Els veïns van avisar els serveis d'emergència. Els sanitaris van atendre al nen, que presentava un traumatisme cranioencefàlic sever, pel que va ser traslladat a l'Hospital Niño Jesús, on continua ingressat en estat greu.

La policia ha obert una investigació pel que ha passat. Encara que les seves malifetes similars són conegudes des de fa temps pels agents, no hi ha registre d'antecedents, ja que és inimputable. Li diuen 'el nen Spiderman de Coslada'.