Almenys una persona ha mort i dues més han resultat ferides per un apunyalament múltiple registrat a la localitat francesa de Villejuif, als afores de París, segons han informat el Govern, que ha confirmat la neutralització del presumpte agressor per trets de les forces de seguretat.

L'atac ha tingut lloc aquest divendres a la tarda al parc de Hautes-Bruyères i, segons el secretari d'Estat de l'Interior, Laurent Nuñez, s'ha saldat amb tres víctimes, una de les quals ha perdut la vida com a conseqüència de les ferides .

L'alcalde de Villejuif, Franck Li Bohellec, ha confirmat a Franceinfo que el mort és un veí de la localitat de 56 anys que es va interposar davant l'agressor per protegir la seva dona, que figura entre els ferits.

Després d'una fugida, agents de la Brigada contra la Delinqüència (BAC) seguir el sospitós fins a l'aparcament d'un supermercat situat a la localitat veïna de L'Hay-les-Roses. Els agents van abatre a aquesta persona, la identitat de la qual no ha transcendit, de diversos trets.

Nuñez, que s'ha desplaçat a Villejuif després de les primeres notícies del succés, ha aplaudit l'actuació de les forces de seguretat. També té previst visitar la zona el ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve.

La fiscal local Laure Beccuau ha confirmat l'obertura d'una investigació per aclarir el succés, si bé el Ministeri Públic no ha apuntat el terrorisme com a línia principal d'investigació. Els mitjans locals, però, sí que han informat de la presència de fiscals antiterroristes.