31 de març de 2020
31.03.2020
Diari de Girona

Detingut un home en un súper d'Alacant que tossia sobre els empleats

"Aquí us deixo el virus perquè us contamineu", increpava l'home per no voler posar-se els guants

31.03.2020 | 14:57

Un home de 59 anys ha estat detingut al Pinós (Alacant) per tossir a la cara de diversos empleats i clients d'un supermercat mentre cridava "aquí us deixo el virus perquè us contamineu", a l'estar enfadat perquè li havien demanat que es posés uns guants per prevenir el coronavirus.

Segons la Guàrdia Civil, l'arrestat, espanyol, ja ha estat posat a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Novelda i ha quedat en llibertat a l'espera de judici, amb una ordre d'allunyament de 200 metres dels treballadors de l'establiment.

La disputa es va produir el passat dia 25 i va començar per no voler-se posar els guants d'ús obligatori per a reduir el risc de contagi de Covid-19. A l'ésser recriminat pels treballadors, lluny de deposar la seva actitud aquest home va decidir tossir a la cara dels empleats i d'altres clients, alhora que cridava "aquí us deixo el virus perquè us contamineu".

Una vegada que la Guàrdia Civil va tenir coneixement d'aquests fets, va procedir a la seva identificació i detenció com a presumpte responsable d'uns fets greus contra la salut pública, succeïts dins el marc del Reial Decret 263/2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit