La Policia Municipal de Madrid ha intervingut en gairebé 70 petits botellons aquest cap de setmana per tota la capital, que han desmantellat i han denunciat a tots els seus participants, ha informat el comissari de Policia Municipal i portaveu i coordinador del servei Covid-19 al Cos, José Luis Morcillo.

Segons ha explicat, ha estat un cap de setmana "molt complicat" perquè han detectat petits grups de persones fins a altes hores de la matinada de dissabte i diumenge bevent alcohol en alguns parcs, vies públiques i vehicles amb la música a tot volum. Han estat multats amb quanties de 900 euros per la Llei antibotellón i pel reial decret sobre l'estat d'alarma.

"Serem molt rigorosos en aquest tipus de conductes, que controlarem i denunciar. No fem gran seguiment en xarxes perquè no són grans quedades, sinó que són coses molt esporàdiques denunciades pels veïns", ha manifestat Morcillo.

Només entre les 22 hores de dissabte i les 4 hores de diumenge, la Policia Municipal de Madrid va desallotjar al districte de Fuencarral-El Pardo 2 bombones; 2 a Hortaleza; 2 Centre; 2 a Tetuan; 5 a Villaverde; 1 a Barajas; 1 a Chamartín; 2 Pont de Vallecas; 2 Ciutat Lineal; 3 a San Blas-Canillejas; 2 Arganzuela; 1 a Carabanchel; 1 a Moratalaz; 2 a Usera; i 1 a Moncloa-Aravaca.

La concentració per beure alcohol més nombrós s'ha originat al número 6 del carrer de las Lenguas, al districte de Villaverde, on cap a les 22.15 hores hi havia al voltant d'una dotzena de joves. Al carrer de Dulcinea número 3, Tetuan, els agents van enxampar a unes vuit persones sobre el mateix horari, segons fonts policials.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus