Almenys un mort i diversos ferits aquest dilluns en un tiroteig registrat en el centre de la capital d'Àustria, Viena, segons ha informat la Policia local, que no ha donat més detalls de moment sobre el succeït.

La Policia ha ressaltat a través del seu compte en la xarxa social Twitter que "s'han registrat trets" al centre de la ciutat, abans d'agregar que "hi ha ferits". "Mantinguin-se allunyats de tots els espais públics o el transport públic. No comparteixi vídeos o fotografies", ha manifestat.

Minuts abans, la Policia havia informat sobre una "gran operació" al centre de la ciutat. Mitjans locals han recollit que el tiroteig hauria tingut lloc a Schwedenplatz, prop d'una sinagoga, si bé de moment no hi ha confirmació oficial sobre aquest extrem.

El president de la comunitat israeliana a Viena, Oskar Deutsch, ha dit que no pot confirmar si la sinagoga ha estat objectiu de l'atac, abans de destacar que el temple "portava tancat diverses hores". "No hi ha gent dins", ha destacat, segons el diari 'Der Standard'.

Per part seva, el Ministeri de l'Interior ha dit que podria tractar-se d'un atac terrorista, sense confirmar-lo de moment, tal com ha informat l'agència estatal austríaca de notícies, APA.