El president electe dels Estats Units, Joe Biden, va anunciar ahir que el seu nou equip de comunicació, per primera vegada en la història, estarà format íntegrament per un grup de set dones «diverses» i «experimentades», amb les quals espera, ha dit, «construir una administració que s'assembli» al país.

«M'enorgulleix anunciar avui el primer equip de comunicacions d'alt nivell de la Casa Blanca compost íntegrament per dones. Aquestes comunicadores qualificades i experimentades aporten diverses perspectives i un compromís compartit per reconstruir millor aquest país», va dir Biden.

Entre les escollides, destaca la presència de Jen Psaki, que ha estat present en fins a tres campanyes presidencials demòcrates. Durant l'Administració de Barack Obama (2009-2017) va ocupar diversos llocs de rellevància, entre els quals el de directora de Comunicació de la Casa Blanca, portaveu del Departament d'Estat, o secretària de Premsa, el càrrec que ocuparà a partir d'ara.

D'altra banda, la nova directora de Comunicació de la Casa Blanca serà Kate Bedingfield, qui ja va treballar a les ordres de Biden com la seva directora de Comunicació durant l'Administració Obama, en què va ocupar altres càrrecs d'importància, com a directora adjunta de Comunicació, o subdirectora de Mitjans.

Fractura al peu

En paral·lel, Biden es va fer petites fractures en un peu com a conseqüència d'una caiguda que va patir dissabte quan jugava amb un dels dos pastors alemanys que té la família, segons informa la CNN.