El governador de la regió de Kamchatka, Vladimir Solodov, va informar dimecres que han estat trobats els cossos dels passatgers de l’avió An-26 sinistrat a primera hora del dimarts a la península de Kamtxatka, a l’extrem oriental de país. «Els equips de rescat van trobar els cossos dels morts en l’accident de l’avió An-26 i estan començant a ser retirats de l’aigua», va declarar a l’agència TASS.

Segons l’agència russa Sputnik, un portaveu dels serveis d’emergències de Rússia va informar que es van trobar els cossos de sis passatgers mentre continua l’operació de recerca de les restes i la caixa negra de l’aeronau. Solodov va reportar a la tarda de dimarts que «el fusellatge de l’avió està a la vora, mentre que la resta de l’avió està escampat per la zona costanera». Les restes de l’avió trobats de moment van estar localitzats a uns 4 quilòmetres de l’aeroport local en el qual havia d’aterrar l’avió.

El servei d’emergències de Kamchatka va informar aquest dimarts al matí de la desaparició d’un avió amb 28 persones a bord en aquesta península russa, després que un portaveu de l’organisme indiqués que podria haver-se estavellat al mar. «Un avió Antonov An-26 que realitzava el vol de la ciutat Petropavlovsk-Kamchatski cap a Palana no va respondre a l’hora prevista als controladors», va indicar un portaveu del servei d’emergències.

La Rosaviatsia va destacar que les condicions meteorològiques a Palana en el moment de l’aterratge eren «complicades» i va detallar que els núvols tapaven les muntanyes situades prop de l’aeròdrom. Davant d’aquesta situació, el primer ministre rus, Mikhaïl Mushustin, va ordenar la creació d’una comissió encapçalada pel ministre de Transports, Vitali Saveliev, per investigar els fets.