El jutge de l'Audiència Nacional, Manuel García-Castelló, ha sol·licitat a la policia que reclami al seu torn a les companyies telefòniques el tràfic de missatges que s'haurien intercanviat l'expresident de Govern Mariano Rajoy i el comissari jubilat José Manuel Villarejo sobre el presumpte espionatge a l'extresorer del PP Luis Bárcenas en l'operació Kitchen', d'acord amb el que es va declarar aquest últim en seu judicial.

Segons va confirmar fonts jurídiques a Europa Press, el titular de Jutjat Central d'Instrucció Número 6 ha indicat a la Unitat d'Assumptes Interns de la Policia Nacional que contacti amb les empreses telefòniques responsables de les línies des de les quals s'haurien enviat i rebut aquests missatges per veure si realment va existir tal intercanvi.

Villarejo ha afirmat en successives ocasions -davant García-Castelló, tant verbalment com per escrit, i en la comissió d'investigació del Congrés dels Diputats sobre 'Kitchen'- que li van donar dos números de telèfon mòbil perquè contactés amb Rajoy i li mantingués informat sobre el desenvolupament de l'operatiu, cosa que segons ell va fer a través d'SMS.

El magistrat li va demanar que aportés els números de telèfon que pertanyerien a l'expresident. En un recent escrit, el comissari jubilat va lliurar un número però va assegurar que no ha pogut trobar el segon, explicant al jutge que li seria més fàcil recordar-ho si pogués accedir a les seves agendes personals, que van ser confiscades.