Des de les 21 hores del 21 de juliol fins a les 11 de l'endemà. És el temps aproximat que els tres suposats agressors van mantenir retinguda a la jove de 19 anys a la que van torturar a Formentera. 14 hores de vexacions i humiliacions durant les quals la van violar reiteradament, a més de cremar-la amb cigarretes i culleretes cremant i drogar-la amb cocaïna i crack perquè no oposés resistència. Així ho van confirmar ahir fonts pròximes a el cas a 'Diario de Ibiza', del mateix grup editorial que Diari de Girona.

La jove, procedent de Lleó però resident a Llucmajor, Mallorca, va denunciar els fets una setmana més tard que tingués lloc la brutal agressió, en una comissaria de la Policia Nacional de Palma. La violació múltiple va tenir lloc en una casa abandonada de Sant Ferran, a la menor de les Pitiüses. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil compara l'ADN de les diferents xeringues que es van trobar al lloc dels fets, en què també van trobar un matalàs vell i grans quantitats d'escombraries.

Els dos homes arrestats divendres passat per agents de la Guàrdia Civil, de 32 i 37 anys i nacionalitat marroquina, comptaven amb «antecedents penals en delictes contra la salut pública i robatoris». Les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat busquen a el tercer possible implicat en la brutal agressió sexual, que es troba fugit de la Justícia al seu país natal, el Marroc, segons han explicat fonts oficials. Els dos detinguts, acusats de delicte d'agressió continuada amb penetració, passaran a disposició judicial a primera hora d'avui.