Dos policies del Regne Unit han resultat ferits aquest divendres després de ser apunyalats per un home no identificat prop de la plaça Leicester, situada al centre de la capital del país, Londres, segons han confirmat les autoritats.

La Policia Metropolitana ha assenyalat que el sospitós ha estat detingut després d'immobilitzar-lo amb una pistola elèctrica i d'haver estat hospitalitzat. Els dos policies ferits també estan ingressats en un hospital, sense que hi hagi més detalls sobre el seu estat.

Un portaveu de l'organisme ha indicat que "estan en marxa investigacions al voltant de les circumstàncies de l'incident", segons ha informat el diari 'The Telegraph'. L'avinguda Shaftesbury s'ha tancat a la zona del carrer Macclesfield enmig d'un important desplegament policial.

Per la seva banda, l'alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha condemnat el "totalment terrible" atac. "Aquests oficials complien amb el seu deure i ajudaven el públic en un moment crucial per al nostre país", ha dit, en referència a la mort de la reina Elisabet II.

Khan ha destacat que "els atacs contra la policia no seran tolerats i qualsevol responsable serà detingut i jutjat". "Demano a tothom qui en tingui informació que faci un pas endavant per garantir que el responsable d'aquest atac fastigós senti tot el pes de la llei", ha reblat.