Un altre vídeo mostra el Dalai-lama acariciant una nena

El Dalai-lama es disculpa després de demanar a un nen que «llepi la seva llengua»

Un altre vídeo mostra el Dalai-lama acariciant una nena

Un altre vídeo mostra el Dalai-lama acariciant una nena / twitter

Redacció

Després del polèmic vídeo en què es veu el Dalai-lama besant un nen a la boca i demanant-li que li llepi la llengua, han sortit a la llum altres imatges en què es veu el líder espiritual acariciant contínuament el braç d’una nena asseguda al seu costat. Unes imatges molt polèmiques que han revolucionat Twitter i han generat tota mena de crítiques, moltes de les quals acusant el Dalai-lama de «sentir atracció pels nens».

Fins ara es desconeix de quan és el vídeo amb la nena, tampoc se sap on va ser.

Una altra de les imatges que s’estan recollint després de la polèmica és el moment incòmode amb Lady Gaga, el 2016, quan el líder budista sembla que grapeja l’actriu i cantant durant una conferència sobre salut mental a Indiana, cosa que va generar una enèrgica condemna per part dels que ho van presenciar.

Sobre aquestes últimes polèmiques, precisament aquest diumenge el president de la Casa Tíbet de Barcelona, Thubten Wangchen, ha expressat el seu suport al Dalai-lama i atribueix les crítiques als «interessos» d’«alguns països» per «difamar i malmetre» la imatge del líder espiritual.

En un vídeo difós al canal de Youtube de Casa Tíbet, Wangchen afirma que la polèmica s’ha generat per «difamar el Dalai-lama» i «destruir una persona mundialment reconeguda com a home de la pau».

Segons Wangchen, es tractava d’«una broma innocent» del Dalai-lama, i els pares del nen estan «molt contents» que el seu fill l’hagi pogut conèixer. Aquest fragment, en concret, estaria «tret de context», segons el president de la Casa Tíbet.