Necrològiques del 27 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES

NURI BOBÉ TABERNER

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Jaume Clapés Portell. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES

MANUEL JIMÉNEZ MERCADO

Ha mort als 76 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella de la Clínica Salus Informorum de Banyoles.

BÀSCARA

NARCÍS SAURINA LLORENS

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Mercè Clavaguera Serrat. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Iscle i Santa Victòria de Bàscara.

BORDILS

ÁNGELA SOLER BURCH

Ha mort als 71 anys. Era soltera. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

BREDA

MIGUEL VALIENTE BAYÓN

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Mari Carmen Sánchez Botija. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

ELS HOSTALETS D’EN BAS

FRANCESC QUINTANA SALA

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Pilar Danés Vila i tenia una filla. Residia als Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Hostalets d’en Bas.

FIGUERES

PAQUITA MALAGELADA VILANOVA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Ana Milena Toro Giraldo. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

REPARADA SOLER TUBERT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jordi Bosch Torrent i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MIQUELA PARÍS CERVERA

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Subirà Garafulla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LOLA CRUZ MÁRQUEZ

Ha mort als 91 anys. Tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

CATALINA ESTRACH FÀBREGA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Cufí Cotrina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA TALLADA D’EMPORDÀ

NARCÍS GIBRAT SALA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Pilar Juanola Ferrer. Residia a la Tallada d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Tallada d’Empordà.

LLORET DE MAR

ANTONIA GIRALT SAIS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Ribas Sastre i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MARÍA FONTRODONA XIFRÓ

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Salvador Schilling Caro i tenia un fill. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MASARAC

DIONÍS IGLESIAS PEY

Ha mort als 64 anys. Era casat i tenia dues filles. Residia a Masarac. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres

OLOT

ALFONSO MORÓN DOMÍNGUEZ

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Ríos Rodríguez i tenia set fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCESC JORDÀ CAPALLERA «Pare Carmelita»

Ha mort als 86 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a l’església de la Mare de Déu del Carme d’Olot.

PALAFRUGELL

ROSARIO MUÑOZ LÓPEZ

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Jose Maria Castells Teixidor. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORQUERES

PERE CASAS AULET

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Lagresa Frigola. Residia a les Pedreres, Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 el migdia, al tanatori de Banyoles.

ROSES

MIQUEL COMPTE PALOU

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Magdalena Martí Boadella. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

NURI GARROTE AYLLÓN

Ha mort als 80 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

VISITACIÓN ANDÚJAR PORTILLO

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Marcelino García Valle i tenia dos fills. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

TORRENT

SALVADOR CASTELLÓ PAGÈS

Ha mort als 102 anys. Era vidu de Teresa Aleñà Torró. Residia a Torrent. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ULLÀ

JOSEP MARIA FIGUERAS PLANELLAS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Carmen Sendra Colls. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VIDRERES

JOAN DE HARO BALLÓ

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Teresa Tarrés Aluco. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Vidreres.

VILABERTRAN

FERNANDO TOMÀS BUSQUÉS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carme Teixidor i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

Subscriu-te per seguir llegint