Amb poc de més de deu anys d’activitat i mantenint sempre tres valors fonamentals com l’estalvi energètic i econòmic, la tecnologia punta i seguretat i un servei especialitzat, l’empresa d’enginyeria elèctrica Renobat Ecoenergia sl, de Fornells de la Selva es presenta com un referent en el sector de l’emmagatzematge elèctric per a empreses. Amb Renobat tenim garatit que portaran a terme tot el procés del projecte: des del disseny fins al seu desenvolupament i manteniment. Renobat es troba en un moment òptim amb capacitat i perspectiva fins i tot de doblar aquest any la seva facturació. La seva activitat inclou el mercat de les bateries de liti amb solucions especialment dissenyades per a autobusos, tractors, grues, vaixelles, cintes transportadores... i altres elements; també treballa en el terreny de l’energia solar fotovoltaica i equips SAI (Sistema d’Alimentació Ininterrompuda) modulars. Un dels aspectes més importants és que els seus professionals estan preparats per donar cobertura a totes les necessitats del client i intervenen en totes les fases des del disseny, la instal·lació i el seu manteniment.

Són especialistes en la fabricació de bateries de liti per emmagatzematge elèctric i equips SAI. Entre les especialitats de Renobat està el Sistema d’Alimentació Ininterrompuda que ofereix la màxima protecció i durabilitat als equips més sensibles davant una fallada elèctrica. Des de l’empresa expliquen que compten amb un equip professional de dilatada i contrastada experiència que treballa per diagnosticar sense costos els sistemes SAI i acumuladors per conèixer amb detall el seu estat i poder donar una millor solució en el cas que sigui necessari. També donen servei en totes les fases del cicle de vida del producte: des del disseny fins al seu remplaçament o reciclatge oferint així un major rendiment i vida útil del mateix. Les fases en les quals intervenen els seus professionals són: el disseny, la planificació, l’execució amb la posada en marxa del sistema, el seu manteniment, la reparació i finalment el reciclat. Tot aquest conjunt d’intervencions el que donen és una garantia i tranquil·litat al client ja que aquest podrà disposar d’una màxima protecció, seguretat, confiabilitat i disponibilitat en el subministrament elèctric.

La gamma de productes comprèn des d’equips monofàsics de baixa i mitjana potència fins als grans equips trifàsics que s’utilitzen en instal·lacions de gran potència. Sempre s’adapten a les necessitats específiques de cada client o equipament. Un dels aspectes més importants també és el manteniment i del sistema. Per aquest motiu, des de Renobat es comprometen a fer les revisions necessàries. També ofereix el sistema de telemanteniment pels equips SAI que disposen de la targeta SNMP. En aquest cas, els equips poden ser controlats de manera remota i monotoritzats en temps real a través d’internet el que permet conèixer en tot moment el funcionament real de l’equip.

La intervenció de Renobat inclou la substitució de les bateries de liti que utilitzen els sistemes SAI. Després de complir amb el seu cicle de vida aquestes bateries han de ser substituïdes donat la temperatura que han suportat o la tensió de càrrega a la qual han estat sotmeses. El departament tècnic s’encarrega de canviar les bateries garantint que no es posa en risc el funcionament de l’equip i assumeix també la garantia del reciclatge de tots els materials per evitar perjudicar el medi ambient. Per aquest motiu, Renobat està adherida a un Sistema Integrat de Gestió de residus participant a UNIBAT i SIG per respondre i complir amb les obligacions que s’imposen als productes d’acumuladors i piles.

Per consultar els models de SAI i les seves prestacions i característiques posar-se en contacte amb Renobat que es troba situada al carrer Indústria, 29, 17458de Fornells de la Selva amb telèfon (+34 972 10 47 03) o bé a info@renobat.com