El meu fill de sang heretaria la part del meu marit actual?

18-04-2016Meneame

Bona tarda, estic casada fa 25 anys , tinc un fill que és d´un primer matrimoni, amb el meu actual marit hem fet un patrimoni, en cas de mort, el meu fill heretaría la meva part, però i la del meu marit ? al no ser fill de sang tenim dubtes. Ara volem fer testament Moltes gràcies.

En el nostre sistema successori, el dret a percebre la llegítima, o a ser considerat com a hereu intestat (si no hi ha testament) es limita als descendents del difunt. Per tant, el seu fill tindria drets sobre la successió de vostè, però en principi no en relació al seu actual marit, ja que no hi existeix aquest vincle de sang. En la seva consulta manifesta que volen fer testament. Aquesta dada és important, doncs amb el testament establiran com volen que sigui la seva successió per desprès de la seva mort. D’aquesta manera poden designar al fill com a hereu d’un i d’altre, si és el que realment volen. En el cas que vulguin assessorament per aquests extrems ens poden consultar trucant-nos

Miquel GARCIAS MIQUEL
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS