Em van posar el cepo per tindre un cotxe amb matrícula estrangera i aixi obligar-me a pagar una multa. És legal?

24-08-2017Meneame

Tinc un cotxe amb matrícula estrangera. L'altre dia vaig viatjar al País Vasc i vaig aparcar el cotxe en un lloc que no devia. Al arribar el cotxe tenia un cepo. Em van dir que ho fan amb els cotxe estrangers per assegurar-se que paguen la multa. Poden fer-ho?

Hola, això depèn dels Ajuntaments, ja que cada un dona instruccions als agents de la policia a la hora d’actuar d’una i altre manera. La retenció d’un vehicle que esta infringint una norma pot ser retingut o multat. La veritat és que és una decisió de l’agent que veu la infracció. Jo entenc que no es podria retenir el vehicle sempre i quan hi hagi alguna persona dins, però si no hi ha ningú entenc que si !!!!

Josep Prat Riuró
Advocat