Aquest estiu tornen els concerts als jardins de Torre Maria, a la Bisbal d'Empordà. L'associació cultural Indivendres i Bankrobber organitzen conjuntament aquest festival, que se celebra cada dimecres de juliol. El festival Internacional de Torre Maria (fITM) ja ha esdevingut una cita imprescindible de l'estiu a les comarques gironines. Tots els dimecres de juliol s'amenitzen amb dobles concerts i sopar a la fresca.

Pau Piripau i Dj Badreix faran arrencar el festival el dimecres 3 de juliol a l'hotel restaurant Mar de Tasmània. El 17 de juliol actuarà el músic de Sant Feliu de Guíxols Xavier Calvet, que presentarà el seu nou disc, Crosswinds, que va llançar el passat març, seguit del concert de l'artista argentina Sofia Viola. El següent dimecres actuarà l'explosiva cantant Koko Jeans Davis, a qui sempre es compara amb Tina Turner per la seva presència i espectaculars moviments sobre l'escenari.

El grup barceloní Estramoni, que presentarà el seu àlbum debut Una vida millor, Da Fak i TLTXT tancaran el festival el dimecres 31 de juliol.