Vilajuïga i Blanes van oferir un derbi espectacular quant a gols i ocasions. Els dos equips es jugaven molt sobre el terreny de joc i cap dels dos conjunts va sortir del camp satisfet.

Qui menys satisfet va sortir però, va ser el Blanes, ja que abans del quart d'hora de joc ja dominava el marcador per 0 a 2. Amb dos minuts els homes que entrena Paco Carballo van imposar la seva llei al lluminós. Berrara al minut 11 va fer el primer gol del partit. Dos minuts més tard, al tretze, va fer el segon. Tot i aquest marcador, el Vilajuïga havia començat molt endollat en el partit i portant el pes quant a ocasions. L'efectivitat del Blanes però, va obligar als homes entrenats per Napo Cayuela, a afinar més la punteria. El domini altern de la primera meitat del partit va servir perquè els locals poguessin retallar distàncies en el marcador situant l'1 a 2 amb què s'arribaria al descans. Mabil va fer el primer dels tres gols que acabaria anotant el seu equip.

El gol va venir gràcies que els de Cayuela, amb el 0 a 2, van pressionar encara més un Blanes relaxat veient el marcador tan favorable com se'ls havia situat. El mateix Paco Carballo reconeixia després de l'enfrontament que "hem donat peu al Vilajuïga a entrar al partit i a remuntar-nos". Amb l'1 a 2 es va arribar al descans d'un partit al qual encara li quedaven tres gols.

En els segons 45 minuts, es va acabar d'escriure la història d'un derbi en què tots dos equips van jugar bé però cap va aconseguir un resultat vàlid per seguir lluitant pels seus objectius. Quan només es portaven sis minuts disputats de segona part, Vilarodà va aconseguir empatar a dos. Equilibrat el marcador, els dos equips van seguir buscant la victòria. Qui va tornar a colpejar primer després de la igualada, va ser el Blanes de Carballo que, mitjançant Barbero, a falta d'un quart d'hora per acabar, va tornar a avançar el seu equip. Però com ja és habitual aquesta temporada en el Vilajuïga, els ?altempordanesos van aconseguir esgarrapar, en aquest cas un punt, en l'últim tram de partit. Seria exactament al minut 85 quan Abraham, que a l'inici de la segona meitat havia sortit des de la banqueta, va aconseguir marcar el 3 a 3 que ja seria definitiu.

El Vilajuïga va aconseguir un punt més que no li serveix de gran cosa en l'objectiu de sortir de la zona més perillosa de la classificació. Els de l'Alt Empordà ?segueixen en zona de descens amb 8 punts, amb una sola victòria en dotze jornades i essent l'equip més golejat de Tercera Divisió amb 31 dianes en contra. Aquesta setmana va veure com el Cassà i una actuació arbitral, si més no polèmica, els passaven per sobre amb un 4-1. Tot i les dades, l'esperit de lluita de l'entrenador i l'equip faran que es treballi al màxim fins al final per aconseguir una permanència que un altre gironí, el Banyoles, comença a tenir cada jornada més complicada. Quant al Blanes, el tècnic Paco Carballo sortia decebut de Vilajuïga ja que l'aspiració era guanyar per afrontar amb garanties una setmana on dimecres s'enfronten a l'Hospitalet (líder) en el partit ajornat per la pluja de la jornada onze i diumenge contra un Vilanova que ve d'empatar a zero contra el Cassà de Robert Vila. Una setmana que haurà de servir, segons Carballo, per definir els objectius que lluitaran aquesta temporada. Recordem que el Blanes és, de moment, el millor gironí de Tercera igual que la temporada passada a aquestes alçades. Els de la Selva són vuitens amb 18 punts.