La Reial Societat i el Girona han empatat 2-2 en un partit de moltes alternatives i emoció, en el que Imanol Agirretxe ha estat la figura amb dos gols que han evitat una derrota per al seu equip que ha estat molt pròxima.

Kiko Ratón i Moha, que tornava a la que va ser la seva casa la temporada passada, han estat els principals estilets del Girona en el primer temps, en el que han aprofitat els grans espais que es produïen en el mig camp local.

Després d'alguns avisos ha arribat el primer gol del Girona, obra de Kiko Ratón al culminar una bona jugada de Galán.

L'únic argument de perill realista en aquest període l'han generat les botes d'Imanol Agirretxe amb una vaselina que no ha trobat la xarxa de la porteria de Dani Mallo per molt poc. Els seguidors de la Real han acomiadat amb xiulets als seus jugadors en la retirada a vestidors.

Quan millor ho estava fent el conjunt guipuscoà i semblava més pròxima la seva victòria, ha arribat un gol de bandera del davanter Roberto Peragón, al dirigir la pilota a l'esquadra sense que Bravo hagi pogut fer una altra cosa que admirar el tret del futbolista madrileny.

Tot semblava abocat a una derrota de la Real, però en l'últim alè del partit ha arribat el definitiu empat, novament amb Agirretxe com protagonista al marcar el seu quart gol de la temporada.

2.- Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Mikel González, Sarasola; Rivas (Aranburu, min. 46), Elustondo, Xabi Prieto, Jonathan (Griezmann, min. 46), Sergio (Carlos Buenos, min. 75); Agirretxe.

2.- Girona: David Mallo; Marc Bernaus, Tortolero, Canyes, Galán; Matamala, Chechu ( Mànega, min. 65), Dorca, Peragón, Moha (Juanma, min. 60); Kiko Ratón(Gabri, min. 85).

Arbitre: Ceballos Silva. (Extremadura). Amonestacions a Aranburu, Diego Rivas, Elustondo, Galán, Marc Bernaus, Tortolero i Matamala.

Gols: 0-1, min. 20: Kiko Ratón. 1-1, min. 53: Agirretxe. 1-2 min. 75: Peragón. 2-2, min. 80: Agirretxe.

Incidències: 16.179 espectadors a Anoeta.