El Girona ha tancat aquest migdia el que serà el seu darrer reforç en el mercat d'hivern. Es tracta del migcampista Adrien Goñi, de 22 anys, que prové de l'Athletic de Bilbao. Ha firmat pel que resta de temporada i dues més. La temporada passada va jugar un partit amb el primer equip basc al camp de l'Sporting a Primera divisió, però habitualment defensava els colors del filial. D'altra banda avui s'ha presentat Keko, l'altre fitxatge d'aquest mes de gener, que ha explicat que jugar a Girona «era una bona oportunitat». «Ara el que vull és estabilitzar-me en un lloc, després d'haver anat cedit a Valladolid i Cartagena». Keko ha fitxat fins el 30 de juny. Després l'Atlètic té una clàusula per la qual el pot recuperar i en cas que ho descarti, el futbolista estarà lliure i podrà negociar amb qui vulgui.

Keko signa contracte amb el Girona i avui ja s´entrenarà a les ordres de Raül Agné

Keko ja és a Girona i ja és del Girona. El jove extrem madrileny va arribar ahir amb cara de cansat a tres quarts de vuit del vespre a les oficines de l'estadi Montilivi després d'un viatge llampec de sis hores que havia començat al matí des de Cartagena. Una vegada a Girona, Keko va trobar-se amb el director esportiu del club, Xavi Julià, que el va guiar fins a l'estadi per revisar i signar el contracte fins al 30 de juny. Estava tot pactat i arreglat des de feia alguns dies, concretament des que Julià es va desplaçar fins a Cartagena per convèncer el jugador que l'opció de venir a Girona era la millor, però uns problemes de darrera hora van ajornar l'acord. «Vam estar xerrant i vaig veure que hi havia molt d'interès. Això va fer decantar-me per venir aquí», explicava ahir el jugador, que aquest matí serà presentat i posteriorment realitzarà el primer entrenament amb els seus nous companys. L'extrem arriba cedit fins al juny per part de l'Atlètic de Madrid, propietari dels seus drets. Serà la tercera cessió per a Keko després d'anar al Cartagena i al Valladolid, a temporada passada.

Tot i haver jugat catorze partits aquesta temporada amb el Cartagena, Keko no gaudia de la confiança del tècnic Juan Ignacio Martínez. De fet, no té gaire bon record de Martínez, que va frenar la seva marxa al Vitesse holandès perquè li va assegurar que hi comptava i pocs dies després li va comunicar que havia de deixar la disciplina de club. Els representants de Keko de seguida van moure fitxa i equips com el Girona, el Nàstic o la Ponferradina van mostrar el seu interès. Les converses amb el Girona van ser força ràpides en bona part gràcies a la bona imatge que li va deixar l'equip gironí en el partit a Montilivi de principis de gener (1-1). «Al final del partit, amb els companys del Cartagena vam estar parlant del bon joc que havia desplegat el Girona», recordava el jugador.

Dretà habitual, Keko va assegurar que s'adapta a qualsevol posició d'atac i també a la banda esquerra. «Faré el que míster em digui. Puc jugar-hi amb normalitat», deia. L'estat físic de Keko és òptim ja que el fet d'estar competint i entrenant-se amb el Cartagena fins fa ben poc farà que estigui en condicions de poder debutar diumenge a l'Heliodoro Rodríguez López si Raül Agné ho considera convenient. L'arribada de Keko amplia el ventall ofensiu al tècnic, que disposa ara d'una altra alternativa per a les bandes, on només tenia Moha, Chechu i Borja Sánchez.