farners b - hostalric 2-0

farners b. Medina, Brun, Vázquez, Pello, Boades, Serrat, Josep Fernández, Albó (Mercader), Manel Fernández, Sitjà (Jofrè), Roura, hostalric. Aleix, Aron, Saurí, Pinos, Ribas, Jordi Serra (Saéz), Omar (López), Armengol, Pintu, Rodrígez (Donoso), Carles Serres (Dani Rodríguez). Gols. 1-0, m.50, Josep Fernández; 2-0, m.89, Josep Fernández.. ?Àrbitre. Oussaid Oussaid.

Victòria local en un partit on es va poder veure una primera part sense gaires ocasions per cap dels dos equips. Però, a la represa hi va haver més opcions i va ser el Farners qui va aconseguir golejar davant d'un Hostalric que no es va rendir mai. joan gispert

tortellà - hostoles 2-1

tortellà. Leal, Reig I, Alabau, Teixidor II, Musta (Ramió), Sito, Reig II, Rubén, Suca, Teixidor I (Pitxi), Cala (Lolo). hostoles. Reig, Nil (Cristian), Arnau, Gerard (Costa), Plantalech (Darners), Rovira (Serrano), Adrià, Aniol Marc, Catanyer, Donat (Samir). Gols. 0-1. m.60, Aniol; 1-1, m.73, Alabau; 2-1, m.80, Teixidor II. ?Àrbitre. Amoreti Zarco.

Un Hostoles molt competitiu es va avançar al marcador però l'equip local amb molta empenta i convicció va aconseguir remuntar un partit que per ocasions es va merèixer guanyar. albert

garrotxa- st.jaume 1-2

st.jaume de llierca. Òscar, Jonatan (Vila), Oriol, Roca, Sebastian, Arnau, Domènech, Legaz, Romero, Fouat, Portes. Gols. 0-1. m.20; Fouat; 1-1, m.30; 1-2, m.75, Romero. ?Àrbitre. Rodríguez Burdalo.

Partit que va tenir una primera part molt igualada on els dos equips van aconseguir golejar en una ocasió. A la represa, el Sant Jaume va sortir amb més intensitat i ganes. Fruit d'això, al minut 75 va golejar i es va emportar els tres punts disputats. joan vila

porqueres - breda 0-1

porqueres. Xavi, Met, Mari (Pep), Camps (Uri), Tari, Musa, Pau, Duma (Carles Jordi), Carlos, Galí, Colomer (Pagès), breda. Ventura, Artias, Román (Regàs), Pera, Oriol (Avellaneda), Buixalleu, Buch, Ivan, Rosas (Martínez), Fontanella, Soldevila (Freixas). Gol. 0-1. m.44, Fontanella. ?Àrbitre. Márquez Flores.

El Breda en va tenir prou amb un sol gol, fruit d'una bona jugada individual, per emportar-se els tres punts en joc. En un partit propi d'empat a zero, l'avantatge, aconseguit al límit del descans, va ser un cop dur per l'equip local que, malgrat intentar-ho, no va poder superar un Breda que es va dedicar únicament a administrar el resultat. jordi

sta.pau - anglès 0-2

sta.pau. Grabuleda, Lorite, Agustí, Cristo, Vidal. Soler, Orellana, Iván, Èric, Martí, Domènech, anglès. José, Nuno (Orel), Tarrés, Peracaula, Capdevila, Rafel, Peraferrer (Julià), Aguilera, Agustí (Martínez), Quiñones (Pau), Turón. Gols. 0-1, m.7, Turón; 0-2, m.59, Turón. ?Àrbitre. Ionut Marian.

Enfrontament on el Santa Pau no va deixar de lluitar davant d'un Anglès més efectiu que els locals. En aquest partit els visitants van demostrar, una vegada més, ser clars aspirants al lideratge. ddg

serinyà - arbúcies 2-3

serinyà. Estepan, Nierga, Marc (Portes), Pau, Jabo, Masmi (Adrià), Ciprian (Jimmy), Serrat, Cruz, Pep (Juanola), Vera. arbúcies. Arimany, Vives, Jordi Piany, Garriga, Bataller, Pol, Ramón, Recasens, Ruíz, López (Estel), Carbonell (Clopès). Gols. 0-1, m.26, Ruíz; 1-1, m.54, Jimmy; 2-1, m.68, Vera; 2-2, m.78, Garriga; 2-3, m.90. Carbonell. ?Àrbitre. Feliu Rovira.

Partit disputat , igualat i amb opcions per tots dos equips. Durant tot l'enfrontament el resultat va ser incert, però els tres punts sel's va emportar l'equip visitant gràcies a un gol al minut 90 quan els locals només disposaven de nou jugadors. ddg

vidrerenca - hostalets 3-1

vidrerena.Raurich, Teixi (Isma), Isaac(Fajardo),Xicu, Call (Bas), Sureda, Albert Tarres, Jose Luis (Eloy), Llorens(Juanjo), Riera i Albert Punti.

Hostalets:Casas, Aniol,Edu(Gallegos),Gerard (Ferran),Guillamet,Lluis,Cros,Andreu,Javi(Ruben) i Sergi(Caleru). hostalets. Cases, Gerard (Masegur), Edu (Gallegos), Guillemet, Javi (Calm), Lluís, Sergi (Rubén), Darnera, Raúl, Cros, Aniil. Gols. 1-0. m.7, Albert Tarrés; 2-0, m.12, Isaac; 3-0; m.65, Riera; 3-1, m.75, Gallegos. ?Àrbitre. González Carrato.

Els locals van fer prou amb uns bons 25 minuts per deixar sentenciat el partit. Gols, pals i ocasions desaprofitades pels vidrerencs van fer que no s'arribes al final de la primera part amb una golejada local. El primer gol local va ser a través d'una jugada que va acabar un davanter sol davant de porteria. El segon gol dels vidrerencs va ser gràcies a una jugada de còrner. El tercer gol local va ser després d'una centrada per la banda. A la segona part, els visitants van realitzar canvis i l'Hostolets va disposar d'alguna ocasió, en canvi, els locals van baixar molt el ritme del partit. Al minut 75, Gallegos va golejar a través d'un xut des de fora l'àrea. Victòria merescuda local que fa que es sobreposin de l'injusta derrota del partit enderrerit, disputat el dimecres al camp del Porqueres per 2-1. ddg

cornellà - bonmatí suspès

El partit es va suspendre degut a que els visitants es van presentar amb sis jugadors. L'equip local s'emporta els tres punts en joc. ddg

st.roc olot - ath.silenc 0-1 s.a

st.roc olot. Arjona, Abu, Surroca, Vilar, Nitus, Carrillo, Sierra, Reig, Jecari, Hugo, Idrisa. ath.silenc. Arnau, Anglada, Tabaner, Gurgui, Berdalet, Seton, Arrollo, Serra, Nieto, Rovira, Lord. Gol. 0-1. m.24, Ramón (p). ?Àrbitre. Riera Prat.

El partit ces va suspendre a la mitja part degut a la intensa pluja quan el marcador anava a favor pels visitants amb un resultat de 0-1. Encara no es sap quin dia es continuarà l'enfrontament. ddg