El Girona ha jugat aquesta nit un dels millors partits des del retorn a Segona A i remuntant dues vegades un marcador advers ha acabat tombant el Xerez. L'equip de Raül Agné s'ha mostrat més ambiciós que mai i ha disposat de múltiples ocasions. I això que les coses havien començat malament, després que els visitants fessin el 0-1 als tres minuts de joc. Pablo Redondo ha aprofitat el rebuig d'un xut al pal després d'un contraatac. El Girona no ha llançat la tovallola i als 22 minuts Dorca ha fet l'empat. Eren els millors minuts del Girona, atacant continuament a la porteria de Chema. Novament, però, galleda d'aigua freda: el Xerez en la seva segona arribada, ha fet l'1-2, novament obra de Pablo Redondo. Els gironins haurien merescut, com a mínim, anar al descans amb l'empat, però perdien. La segona meitat va ser un autèntic monòleg del Girona davant d'un Xerez que mai va demostrar ser aspirant al «play-off». Despotovic, a la sortida d'un còrner, va fer el 2-2, i poc després Chechu va marcar el gol de la temporada amb una canonada des de fora l'àrea que va tocar el pal i va acabar dins la porteria del Xerez. En ple festival del Girona, Despotovic ha fet el quart, el seu segon de la nit, i ja en porta 18 a la lliga. Precisament aquesta nit hi havia el seleccionador serbi a la llotja seguint-lo. El Girona suma 54 punts i és a 6 dels llocs de «play-off».