Reus i Muntanyesa, els dos representants catalans que encara sobreviuen al maratonià play-off d'ascens a Segona B, ja coneixen quin seran els seus rivals en la tercera i darrera eliminatòria de la promoció. Els verd-i-negres se les hauran amb el Comarca de Níjar andalús, mentre que el conjunt de Barcelona tindrà el Sestao River Club com a adversari.

No ho tindrà fàcil cap dels dos catalans. Per començar, el Reus tindrà el factor camp en contra davant el campió del grup 9 (Andalusia). Un conjunt, el d'Almeria, que només ha encaixat 5 derrotes en la temporada regular i que va veure's privat de l'ascens a les primeres de canvi en caure en les eliminatòries entre campions davant el Villanovense. El Comarca de Níjar, però, va refer-se contra La Núcia i serà un rival complicat per al Reus. Antonio Jesús Pito, autor de 13 gols, és la principal arma ofensiva d'un equip que té en l'efectivitat una de les seves millors armes.

També és preveu complicat el repte que es presenta a la Muntanyesa. L'equip de Nou Barris, una de les sorpreses d'aquest play-off, disputarà la tornada a casa, però al seu davant tindrà un dels conjunts més sòlids dels que disputen la promoció d'ascens a Segona B. El Sestao River Club (refundat el 1996 després de la desaparició de l'històric Sestao Sport per problemes econòmics), ha quedat tercer del seu grup i ha deixat pel camí dos conjunts canaris: Tenerife B i Las Palmas Atlètic. Del conjunt basc destaquen el davanter Arambarri, així com l'atacant Sergio Francisco, ex de la Reial Societat, Eibar i Gimnàstic de Tarragona, entre molts altres.

Ascens a Segona A

També ha quedat definit el quadre d'emparellaments de la darrera eliminatòria per pujar a la Segona Divisió A. L'Alcoià de l'ex-Girona Paco Esteban i el Lugo es veuran les cares amb el factor camp a favor dels gallecs, mentre que Guadalajara i Mirandés s'enfrontaran en l'altra final.