03 de abril de 2012
03.04.2012

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Joaquim Boadas ha estat nomenat nou president del Girona

Després de la dimissió de Vilaró, el fins ara vicepresident primer prendrà les regnes de l'entitat blanc-i-vermella

03.04.2012 | 19:42
Joaquim Boadas ha estat escollit nou president del Girona FC.

Joaquim Boadas de Quintana ha estat escollit com a nou president del Girona FC. El nomenament s'ha produït després de la dimissió aquest matí de Ramon Vilaró, que ocupava la presidència del club. Salvador Capdevila ocuparà la vicepresidència primera, plaça que deixa vacant el nou president, advocat de professió.

El Consell d'Administració de l'entitat blanc-i-vermella també ha nomenat Kat Gorska nova directora general. La nova responsable executiva és enginyera industrial i economista. Fins ara era la Directora Financera del club i Consellera Delegada de l´entitat.

L'entitat, en un comunicat enviat als mitjans on comunicava els nous nomenaments, també ha aprofitat per reconèixer i agrair "l'esforç que Ramon Vilaró ha dedicat al Girona FC com a president". Segons la nota, "la seva contribució a fer més gran el club és una clara prova de la seva implicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?


Buscador de deportes