El primer quart va marcar la resta del partit amb una diferència massa gran de punts (11/20), i només una cistella de camp pels locals, la resta van ser a base de tirs lliures.

L´estat anímic dels blanencs els fa pitjors del que en realitat són i això s´acusa en el joc, tot i la bona actitud en defensa que mostren a la pista, però l´absència d´accions ofensives els limita durant el matx.

El grup també va notar negativament l´estat d´Escrihuela (màxim anotador de l´equip), que ahir es va quedar a 0 per problemes físics. Tot i això els de Blanes van arribar a l´equador amb opcions de victòria mantenint-se vius gràcies a la gran defensa, però amb 53 punts a casa, costa molt aconseguir el triomf en aquesta categoria. Els errors ofensius a causa de la manca de confiança no van permetre encadenar més de tres jugades finalitzades.

Tècnicament l´equip és fluix respecte als rivals de Copa, però la il·lusió de l´inici de temporada els va fer créixer; aquesta dinàmica, però, s´ha anat desinflant a causa dels mals resultats acumulats transformant-se en un equip que li costa el doble aixecar el cap.

El Blanes però, segueix treballant físic i anímicament per escapar-se del descens directe.