La celebració del Barcelona de la Lliga haurà d'esperar almenys uns dies més després d'un nou triomf del Reial Madrid (6-2), el número 1.000 de la seva història com a local, amb un festival golejador liderat per Cristiano Ronaldo. El Màlaga va pagar car jugar en inferioritat numèrica durant 69 minuts per l'expulsió de Sergio Sánchez després de cometre un penal sobre Cristiano que el portuguès va fallar. En aquesta acció els andalusos van veure com es lesionava el seu porter Willy (la pilota li va colpejar al turmell) i va haver de ser rellevat per Kameni minuts més tard. El Màlaga va acabar amb 9 perquè a un quart d'hora del final el col·legiat també va expulsar Demichelis, en aquest cas, per doble groga.

El títol del barça s'ajorna, almenys, fins dissabte a la mitjanit en cas que els blancs no guanyin al camp de l'Espanyol. Si no, l'endemà els blaugranes tindran una nova oportunitat en cas de victòria al Calderon davant l'Atlètic. El partit se li va posar de cara des de l'inici, al Madrid, quan Raúl Albiol va rematar de cap un servei de córner a l'esquadra als tres minuts. El bon gust del Màlaga no li permetia abaixar els braços i al quart d'hora el marcador ja estava de nou empatat: servei de córner que va pentinar Lugano i Santa Creu rematava en el segon pal.

Als 21 minuts va arribar una jugada clau: Cristiano va rebre una entrada de Sergio Sánchez i l'àrbitre va marcar penal i expulsio del defensa visitant. El portuguès va xutar amb potència centrat i Caballero va treure un peu salvador, però l'acció li va costar cara la parada. Es va torçar el turmell i va quedar lesionat. A la següent jugada, amb el porter argentí estès a la gespa, Benzema no va llançar la pilota fora i quan buscava el gol Lugano li va prendre l'esfèrica i aquesta va acabar a mans del porter. L'àrbitre va interpretar cessió i va propiciar el segon gol madridista. Cristiano no va perdonar la falta indirecta, aprofitant que Caballero no estava ben col·locat.

Havia nascut un partit nou, en el qual el Màlaga passaria a patir i se li farien eterns els minuts restants. En una contra de manual del Madrid va arribar el tercer. Özil va culminar la jugada amb una retallada de taló a Antunes i definint amb qualitat amb la seva cama dreta. El lateral portuguès del Màlaga es va refer, poc després, amb un golàs: un cop de dreta a l'escaire de Diego López.

El 3-2 deixava el partit viu, però no hi havia opcions per a un Màlaga en inferioritat. Cristiano va treure la seva cara generosa per a la sentència a poc del descans. En una jugada protestada per la seva posició, va decidir regalar el gol a Benzema malgrat que estava sol davant Kameni (4-2).

La represa ja no va tenir història.El Madrid va ampliar la golejada amb accions de Luka Modric i una darrera de Di María en la recta final, quan el Màlaga ja s'havia quedat amb 9 per l'expulsió de Demichelis per doble amonestació.