Després del fitxatge del veterà Alberto Manga (L'Hospitalet), un reforç amb una gran trajectòria en el futbol català, el Llagostera va anunciar ahir la incorporació d'un jove central de només 19 anys. Es tracta de Roger Barnils, un futbolista que vestirà de blaugrana les dues properes temporades. Provinent del Manlleu, Barnils va ser una de les grans sensacions de la temporada passada a Tercera.

Nascut el 27 de maig de 1994, fill del mític Toni Barnils -un dels grans jugadors de la ja històrica AEC Manlleu-, la seva incorporació és, sens dubte, una altra aposta de futur del club gironí. Així ho ratifica el mateix Oriol Alsina, director tècnic del Llagostera, que creu que és un jugador "amb gran projecció i una nova aposta de futur. Tenim una gran confiança en ell".

La seva posició natural era la de migcampista, però l'any 2011 va pujar del juvenil del Manlleu al primer equip i se'l va fer jugar de central, posició en la què s'ha acabat consolidant. Polivalent, destaca sobretot per ser un futbolista tècnic a qui li agrada jugar la pilota. Tot i la seva joventut, la temporada passada va jugar 27 partits amb el primer equip osonenc.