De mica en mica, el Girona continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada 2013/2014 i el setè fitxatge de l'estiu és a punt de concretar-se. Es tracta d'Adrià Carmona, un migcampista de banda esquerra de 21 anys que s'ha forjat com a futbolista a les categories inferiors de Can Barça. El d'Igualada té previst passar avui mateix la revisió mèdica i, si no hi ha cap problema, estamparà la seva signatura per convertir-se en nou jugador blanc-i-vermell i començar a treballar sota les ordres de Ricardo Rodríguez.

Després de l'arribada de Jordi Matamala, David Timor, Jorge Palatsí, Gerard Bordas, Iván López i Chando, el Girona presentarà aquest mateix migdia la setena cara nova de l'estiu. És Adrià Carmona, futbolista amb el qual el club arribava ahir a un acord per una temporada i una més d'opcional. El futbolista, nascut a Igualada ara fa 21 anys, passarà la revisió mèdica aquest matí i al migdia serà presentat de manera oficial a les instal·lacions de Montilivi.

Carmona és un migcampista esquerrà que pot adaptar-se amb facilitat a totes dues bandes. L'any 2001, amb només 9 anys, va entrar a formar part del futbol base del Barça, club que va abandonar l'estiu del 2010 per incorporar-se al Milan. Amb el club italià, mai ha arribat a jugar amb la primera plantilla i sempre ha militat al primavera, equip filial, esperant una oportunitat que no li ha arribat. La temporada anterior, al mercat d'hivern, va marxar cedit al Saragossa. Amb els aragonesos, només va disputar 3 partits a la Primera Divisió (54 minuts) i no va poder evitar el descens a Segona A. Adrià Carmona també ha estat internacional sots17. Amb la selecció va disputar un total de 17 partits i va marcar fins a 4 gols.