L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), enviarà una carta al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, en protesta per l'actuació dels Mossos d'Esquadra en els incidents ocorreguts el passat 21 en el camp del Llagostera (Gironès) després del partit amb el Nàstic, informa l'ajuntament.

El Llagostera va aconseguir dissabte passat l'ascens a la Lliga Adelante després d'imposar-se per 3-1 al Nàstic de Tarragona, encara que havia perdut per 2-1 en el partit d'anada.

Ballesteros ha fet públic avui el seu enuig per "l'actitud demostrada pels Mossos que van actuar tard i malament agredint aficionats del Nàstic", en els enfrontaments que es van registrar després del partit entre les aficions dels dos equips.

En declaracions a Efe, el tinent d'alcalde de Tarragona Xavier Tarrés, que va assistir al partit al costat de l'alcalde, ha criticat també que "els Mossos van actuar tard i malament i la sensació generalitzada és que sol se'ls va veure per carregar".

"Fins i tot l'entrenador del Nàstic va haver de cridar-los que ell era l'entrenador perquè no l'agredissin, fa la sensació que anaven a carregar contra tothom amb una violència gratuïta", ha assegurat.

En la carta, l'alcalde exigirà a Espadaler responsabilitats per tots aquests fets ja que, segons Tarrés, "no pot ser que es deixi tot a la improvisació i alguns aficionats acabin lesionats".