De l'Olot al Saragossa B. Aquest és el camí que va fer el passat estiu Kilian Grant. El davanter figuerenc, sorgit del planter de l'Espanyol, s'ha desvinculat del club blanc-i-blau per tornar a jugar a un filial, oblidar-se de la mala experiència del curs passat i sentir-se, de nou, un davanter capaç de fer gols. Demà al matí (11.30), el Saragossa B de Kilian Grant rep la visita de l'Olot, el seu anterior equip. El figuerenc va arribar a la capital de la Garrotxa l'hivern del curs passat, aprofitant una cessió de l'Espanyol, ja que no disposava de suficients minuts al filial. Amb l'equip d'Arnau Sala -que també va passar pel filial aragonès- (va disputar tretze partits, però només en va començar tres com a titular i no en va completar cap. Tampoc va poder veure porteria. "A Olot no vaig tenir la importància que un hagués volgut", explica Grant sense amagar que "estic molt content d'haver-hi estat per les moltes amistats que hi vaig fer". Ferrón, Pons, Hostench, Valentín, Ruedas són alguns dels seus excompanys amb qui encara manté relació, encara que sigui des de la distància.

A Saragossa, fins al moment, tot li ha sortit rodó. "Aquí estic molt content. Hi ha un bon grup i he tornat a agafar la il·lusió i la confiança que l'any passat em faltava", comenta. Aquest estiu, Grant va realitzar la pretemporada amb el primer equip i va tenir presència en partits amistosos. Ara es troba en la disciplina del filial i no es planteja tenir pressa per arribar al primer equip. "Al cap hi tinc que sóc jugador del filial. Si estàs al filial, et pots posar la meta d'arribar al primer equip, però has de pensar primer en el B". El davanter gironí ha jugat els dos primeres partits com a titular i, en la primera jornada, va ser l'autor del gol de la victòria, amb un bon tret des de fora l'àrea. Aquest fet es deu al rol que ha agafat en el seu nou equip. "El primer dia vaig parlar amb el meu entrenador i amb el del primer equip. Els vaig explicar com havia anat la meva última temporada i em van donar una confiança que jo ara he agafat".

En la segona jornada Grant va ser testimoni de la derrota contra el Lleida i ara afronta el partit contra el seu exequip "amb una motivació extra" pel fet de trobar-se amb antics companys. Segons assenyala, el partit contra l'Olot "serà molt dur i molt igualat". "A Segona B les victòries sempre són per la mínima i l'Olot té un equipàs".