Un Racing de Santander molt efectiu s'ha emportat el duel entre dos equips necessitats de punts per sortir de la zona de descens, al derrotar (0-2) el Llagostera, que ha tornat a acusar la falta de punteria.

El matx entre dos equips que necessitaven sumar els tres punts s'ha iniciat amb una ocasió molt primerenca per al Racing. Un mal rebuig d'Alcalá, va caure als peus de Koné, que no va aconseguir superar el porter blaugrana René.

El Llagostera ho ha intentat a pilota parada. La primera vegada, als deu minuts de partit, en una falta lateral que va posar Ríos però Alcalá va rematar alt. La segona, més clara, en una altra falta lateral que Lleó va rematar a boca de canó, però es va trobar amb la manyopla de Raúl.

El Racing va avisar de nou per mediació de Koné, als 25 minuts, però no va ser fins a passada la mitja hora quan es va avançar al marcador.

Una assistència de Saúl des de l'esquerra i a l'esquena dels centrals, la va rematar en posició dubtosa David Concha, que va enviar la pilota al fons de la xarxa.

La segona meitat va començar amb un Llagostera més intens, conscient que sumar la quarta derrota consecutiva a casa l'enfonsaria una mica més en la classificació.

Els locals, no obstant això, només seguien creant perill a pilota parada. Al poc de la represa, Alcalá va rematar per damunt del travesser un servei de córner. Però el Racing no patia en excés i va anar trobant-se còmode amb el pas dels minuts.

En la recta final, el partit es va animar. Perea i Aimar ho van provar de lluny, però es van trobar amb un Raúl molt encertat. Els càntabres van poder sentenciar amb dos mà a mà d'Álvaro amb René, que el jugador del Racing no va saber resoldre.

Sí va encertar Koné, a sis minuts per al final, en una contra portada per Iván Moreno, per sentenciar el partit.

- Fitxa tècnica:

0 - Llagostera: Rene; Aimar, Jorge, Alcalá, Ruyman (Querol, min.54), Perea (Imaz, min.68), Diego Rivas, Jordi López (Pitu, min.54), Ríos, Eloy Gila i Sergio León.

2 - Racing: Raúl, Orfila, Juanpe, Samuel, Saúl, Javi Sòria, Fede, Concha (Marià, min.88), Iñaki (Álvaro, min.62), Miguélez (Ivan Moreno, min.74); i Koné.

Gols: 0-1: David Concha, min 32. 0-2: Koné, min 84.

Àrbitre: Daniel Jesús Trujillo Suárez (Comitè canari). Va amonestar els locals Diego Rivas i Alcalá i al visitant Iñaki.

Incidències: Partit de l'onzena jornada de la Lliga Adelante, disputat en el municipal Palamós-Costa Brava davant 2.604 espectadors.