Nova gesta de l'Olot en un dels camps més complicats de la categoria, el de l'Espanyol B, el millor filial de Segona Divisió B, després d'un partit en què, al descans, ni les millors previsions haurien pogut vaticinar el final que hi va haver. I és que del 2-0 es va passar a l'extasi amb el 2-3 de David López a tres minuts del final.

La primera part va començar amb dubtes per als de Rodri, ja que la pilota va quedar en poder del conjunt local que era, indiscutiblement, l'amo del partit. Fruit d'aquest domini, els de Lluís Planagumà s'anaven acostant a l'àrea visitant i, en el minut 10, l'àrbitre va xiular una cessió al porter, molt discutida. El xut de Carmona va anar a parar al lateral de la xarxa.

Els olotins, però, tenien les seves opcions a la contra i, cinc minuts més tard, una jugada trenada entra Musa, Carlos Martínez i Coro va acabar amb rematada d'aquest últim al cos del porter local.

En el minut 18, però, l'exjugador del Girona Adrià Carmona, més llest que ningú, va aconseguir guanyar la posició bona per rematar el refús de Wilfred, que havia quedat venut després d'aconseguir aturar el primer xut de Jordán, al fons de la porteria.

Començaven els pitjors minuts de l'Olot, amb un Espanyol B confiat i amb ganes d'anar per feina. A més, la sort semblava posar-se al costat dels locals i, un refús de Rojas va tocar en Mamadou i el rebot va anar a parar al travesser de la porteria de Wilfred.

De la seva banda, l'Olot arribava amb aproximacions tímides, la més perillosa de les quals va ser una jugada personal de Musa que va intentar provar el porter local des de fora l'àrea amb un xut amb rosca, però Koke va aconseguir refusar-lo a córner, que no va tenir més conseqüències. Aquesta acció va semblar esperonar els de Rodri, que es van anar traient els complexos de sobre i van començar a jugar amb més profunditat, però quan millor jugaven els olotins, va arribar un error fatal de Wilfred, que va ser incapaç d'aturar el xut de Marc Roca a cinc minuts del final. Galleda d'aigua freda abans del descans i quan els olotins jugaven millor. La xerrada de Rodri devia tenir efecte i, només arrencar la segona part, un Sielva totalment canviat, va aconseguir generar un córner a favor. L'acció va ser centrada per Coro per baix i Carlos, molt oportú, va aconseguir escurçar distàncies.

Un cop encetat el marcador, l'Olot va anar per feina i es va mostrar més descarat en atac. Carlos Martínez, cap a la mitja hora de la represa, va aconseguir connectar un bon xut, però es va estavellar al travesser i, en el minut 76, una nova genialitat de Sielva, va habilitar Carlos Martínez per aconseguir marcar l'empat, amb el seu desè gol de la temporada.

Els olotins, amb l'empat, es van envalentir i van aprofitar el pas enrere dels de Lluis Planagumà per prendre el control de la pilota, tot i que sense acabar de definir. Fins que va aparèixer David López. El davanter va aconseguir escapolir-se de tota de defensa, amb túnel ?inclòs, per encarar Koke, culminar la remuntada dels de la Garrotxa i fer embogir els aficionats desplaçats.