Que els futbolistes famosos tenen un nivell de vida envejable no és cap secret. Els salaris desorbitats i les campanyes publicitàries els porten a comprar, cotxes, vaixells i per descomptat, cases.

Encara que hi ha excepcions de futbolistes que viuen en cases normals i corrents, la majoria habiten en extravagants mansions que compten amb tot tipus de luxes i excentricitats per fer la vida més senzilla.

A continuació et presentem les cases més espectaculars dels futbolistes.

Leo Messi, considerat per molts com el millor jugador del món, té una casa conforme al seu sou. L'astre argentí viu a Barcelona, ??al prestigiós barri de Pedralbes, amb la seva parella Antonella Roccuzzo i el seu fill Thiago.

La mansió de Messi té 400 metres quadrats, dos pisos d'altura, quatre habitacions, dos banys, jardí, una cuina oberta i un ampli saló. El més espectacular de la casa és la zona on es troba. Al districte de Les Corts, una zona d'alt 'standing' de la ciutat comtal, l'argentí conviu amb veïns de gran poder adquisitiu entre els quals es trobaven, fins fa poc, els Ducs de Palma.

Messi viu al prestigiós barri de Pedralbes, a Barcelona. (Idealista)

Però aquesta no és l'única casa de Leo Messi. El famós arquitecte espanyol Luis de Garrido va dissenyar una espectacular mansió per al futbolista, però finalment Messi no la va acceptar. La idea de Garrido era construir una casa dissenyada com un camp de futbol, ??que tingués més el dorsal 10, nombre que Messi utilitza al Barça ia la selecció argentina.

Neymar, l'altra punta del trident blaugrana, viu en una enorme torre llogada en el mateix Pedralbes, prop de Messi. L'espectacular casa té una superfície d'uns 1.000 metres quadrats i compta amb una enorme piscina, un esplèndid jardí i tot luxe de detalls. El brasiler paga ni més ni menys que uns 18.000 euros al mes pel privilegi d'habitar aquesta mansió.

L'espectacular casa de Cristiano Ronaldo, dissenyada per Joaquín Torres. (A-zero)

Cristiano Ronaldo viu en una espectacular casa de La Finca, a Madrid. El luxós xalet, dissenyat pel prestigiós arquitecte Joaquín Torres, té més de 800 metres quadrats, set habitacions, dues piscines, diverses hectàrees de terreny, un spa al soterrani, quatre places de garatge i un gimnàs amb dos pous d'aigua, un fred i un altre calent, per passar d'un a un altre quan entrena, segons va explicar el mateix futbolista.

Fa alguns anys que Gerard Piqué i Shakira van comprar una luxosa mansió als afores de Barcelona. Aquesta espectacular casa de 700 metres quadrats està totalment domotitzada per aconseguir un habitatge més còmoda i segura. Per evitar que els tafaners i els paparazzi s'apropessin a la casa, la parella va comprar la finca contigua, a més de posar càmeres de vigilància.

Els Beckham van comprar en 2014 Casa Casuarina, la mansió de Versace. (GettyImages)

David Beckham és un dels futbolistes que més mansions ha tingut. L'última adquisició del britànic i de la seva dona Victoria Beckham va ser la mansió de Versace. La parella va comprar l'any passat Casa Casuarina, l'espectacular habitatge que el dissenyador italià va construir a Miami el 1992.

El fitxatge més car del Reial Madrid, Gareth Bale, pot presumir de viure en una mansió de luxe. El gal·lès viu a l'antiga casa de Kaká, un impressionant habitatge d'uns 1.500 metres quadrats repartits en tres plantes. La casa, per la qual el futbolista paga 12.000 euros mensuals, té una piscina exterior, un gimnàs i un garatge de sis places.

Bale viu de lloguer a l'antiga casa de Kaká. (Casasdefamosos)

Alexis Sánchez, exjugador del Barcelona, ??viu en un autèntic palauet als afores de Londres. Aquesta espectacular mansió està valorada en 10 milions d'euros, té dotze hectàrees de terreny i compta amb tots els capritxos que qualsevol pugui desitjar.