La secretaria tècnica de l'Olot i l'entrenador, Rodri, tenen uns dies intensos per endavant per confeccionar una plantilla que avui en dia té dotze jugadors. David Comamala, secretari tècnic, assegura que «volem confeccionar una plantilla de vint-i-un jugadors i per aconseguir-ho falta incorporar set o vuit jugadors». Això, «si no es produeix cap altra sortida». I noves baixes podrien ser les de Carlos Martínez i David Corominas. Tots dos jugadors tenen «propostes econòmicament molt importants amb les quals l'Olot no pot competir», afirma Comamala. Carlos Martínez podria decantar-se per una sucosa oferta del Vila-real B, que competix al mateix grup de Segona Divisió B que l'Olot i Coro, podria canviar de continent pe anar a jugar al Japó. Jugadors i club han de parlar sobre la seva situació i decidir. L'Olot, que que poc podria fer sobre la decisió de marxar dels dos davanters, podria fer caixa si la decisió dels jugadors és marxar i els clubs estan disposats a pagar traspàs.

De moment, l'equip olotí ha incorporat dos jugadors de pes i contrastats a la categoria com són el central Aridane, de l'Eldenc, i Juanjo Prior, procedent del Badalona. David Comamala destaca que estan buscant «dos jugadors per línia. Sobretot dos laterals, dos jugadors de banda, un migcampista i un davanter. La posició de central ja la tenim coberta».

El secretari tècnic olotí destaca que «tenim les negociacions molt avançades amb un migcampista, de qui en podríem anunciar la incorporació al primer equip les properes hores». Un dels noms que s'havia parlat les últimes hores era el de Jandro, del Girona, tot i que «cap de les dues parts estaria disposada a tancar el fitxatge», assegura David Comamala. Durant els propers dies doncs el moviment a les oficines de l'Olot per tancar una plantilla que il·lusioni en una nova temporada a la Segona B. Kike Sánchez, de l'Escala, farà la pretemporada amb el conjunt olotí després d'acabar la seva etapa de juvenil amb l'Espanyol.

S'hi posen el 9 de juliol

El proper 9 de juliol serà el dia en què l'Olot torni a la feina per començar a preparar la temporada 2015-2016. L'equip entrenat per Rodri ja hauria de comptar amb la plantilla pràcticament tancada per començar la pretemporada. Comamala confirma que «l'equip no farà cap estada de pretemporada», i que en breu sortirà el calendari i els partits de preparació abans de l'inici de la competició domèstica a final d'agost.