Sergio Ortiz, 28 anys i vuit temporades a Segona Divisió B, en equips del grup 4 (C. D. Linense, Lucena, La Hoya Loca) i un pas fugaç pel grup 1 (La Roda). Aquest és el nou fitxatge, el tercer, de l'Olot. Un migcampista amb qualitats ofensives que ha de servir per connector entre el centre del camp i els davanters i que, a més, pot actuar als laterals fent d'interior. Un futbolista rere el qual la secretaria tècnica del club hi anava des de fa temps. Ara, amb el vistiplau del tècnic, Antonio Rodríguez, Rodri, s'ha pogut tirar endavant el seu fitxatge i, amb l'acceptació de jugador, l'Olot ha fet la seva tercera incorporació de cara a la temporada 2015-2016, després d'incorporar Eridane (Eldenc) i Juanjo Prior (Badalona).

Sergio Ortiz arriba amb força després d'una bona temporada amb La Hoya Lorca, equip murcià del grup 4 de Segona B, amb qui ha aconseguit mantenir la categoria i, a més de les tasques al centre del camp, va contribuir amb tres gols. I és que el nou jugador de l'Olot té un potent xut exterior que el situa com un element perillós incorporant-se a l'atac des de la segona línia.

D'aquesta manera, doncs, el club s'afanya per construir un bloc de garanties de cara a la propera temporada, després de l'allau de baixes que ha patit en finalitzar aquesta. Així, trobem que han agafat el camí de sortida del club David López, Argi, Germán Sánchez, Sielva i Canelada, a més de la tornada als seus clubs dels cedits Robert Simón, Sana N'Diaye i Jordi Calavera després d'haver finalitzat el temps de cessió dels jugadors. A més hi ha un parell d'ofertes sobre la taula per als jugadors David Corominas i Carlos Martínez.

La sortida sembla propera

L'interès tant del Vila-real com d'un equip de la Lliga japonesa per fer-se amb els serveis de Carlos Martínez i de David Corominas, respectivament, segueix i ambdós jugadors tenen una oferta important sobre la taula. El davanter de Mataró, que va marcar tretze dianes la passada temporada, ha despretat l'interès del Vila-real, que el vol incorporar al seu filial, mentre que David Corominas, que ha destacat com a extrem aquesta última campanya, ha travessat fronteres i ha mostrat interès per fer-se amb els seus serveis un club de la Lliga Japonesa.

Ambdós jugadors disposen de clàusula de rescissió però, segons el secretari tècnic del club, David Comamala, "les ofertes que tenen els jugadors son molt bones per ells i nosaltres no volem posar-los traves perquè les acceptin, això sí, tampoc volem deixar-los anar a canvi de res i estem negociant amb els clubs què podem aconseguir a canvi de desprendre's d'ells".

El secretari tècnic, a més, va comentar que "seguim treballant en noves incorporacions però no ens volem precipitar".