Vint-i-vuit minuts. Amb només set jugadores professionals i el notable desgast que aquestes porten a les cames, l'Spar Citylift Girona va aconseguir competir, i molt bé, fins a gairebé al final del tercer a la pista de les campiones d'Europa. Això sí, quan el Praga va veure una escletxa en la resistència de l'Uni no la va desaprofitar. L'equip de la gironina Marta Xargay va trencar el partit en els dos últims minuts del tercer quart i no va tenir pietat en el darrer per acabar guanyant per uns exagerats 25 punts de diferència (68-43). Un cop més va quedar clar que a l'Eurolliga ningú perdona res.

L'Uni estava jugant bé. Realment bé, contra un Praga amb estrelles del nivell de Sonja Petrovic, Laia Palau, Kia Vaughn o Daniel Robinson. Sense algunes pilotes perdudes que el Praga penalitzava amb contundència, al final del partit les txeques van acumular 27 punts en contracops, les gironines podrien haver arribat al descans per davant en el marcador. En aquell moment perdien de quatre punts (33-29 ) amb Ortega repartint els minuts entre les seves set jugadores i, com ja havia fet diumenge contra l'Añares Rioja, jugant de sortida amb Daria Mieloszynska de fals pivot. Adrijana Knezevic estava fent el pas endavant en atac que s'espera d'ella després de les sortides de Gray i Spanou i, a més, aguantava bé el duel amb una de les millors jugadores del continent: la seva compatriota Sonja Petrovic. Amb Pikciute també lluitant bé per dins, l'Uni va començar el partit posant-se per davant fins que els triples de Laia Palau, Xargay o Elthova van possibilitar les primeres diferències de l'equip de Praga, però, no van arribar pel seu encert ofensiu en el cinc contra cinc, sinó per la seva contundència a l'hora de penalitzar les errades gironines: cada pilota perduda de l'Uni era sinònim de dos ràpids punts txecs al contracop.

Una verticalitat en la transició que no li va servir al Praga per trencar el partit. Almenys fins a dos minuts per acabar el tercer quart, quan els àrbitres van interpretar com a antiesportiva una falta de Knezevic a Petrovic a mitja pista. Era la típica falta tàctica per aturar un contracop.

Entre els dos tirs lliures, el bàsquet posterior i dos punts més de Kia Vaughn el Praga va marxar de tretze punts (47-34). Era el primer cop que les locals trencaven l'anomenada barrera psicològica dels 10 punts i, fos per un tema mental o físic, l'Uni ja no tornaria a entrar en el partit, que es va ?posar molt costa avall per al Praga. Al final la diferència es va enfilar fins als 25 punts i l'Uni que va ?acabar traient la bandera blanca posant les joves Pilar Comella, Anna Jodar i Janina Pairó a la pista.