El capità del Llagostera, Juanjo Expósito, afronta el partit de demà davant el Nàstic amb moltes ganes perquè a aquestes alçades de competició una relliscada potser no resulta definitiva, però sí que podria deixar-los molt tocats. El davanter de Santander explica que «caldrà remar de valent» en aquestes vuit últimes jornades si la temporada que ve el Llagostera vol seguir a la Lliga Adelante. Per això la recepta de Juanjo és «seguir igual de forts, guanyar partits i esperar que els rivals que tenim a la vora fallin». Sobre el Nàstic, el càntabre admet que no serà fàcil derrotar-los: «És un rival dur i no és cap casualitat que estigui allà dalt». Intueix un derbi «difícil i molt disputat» i a diferència del que va fer Querol dimecres, penja l'etiqueta de favorit als de Tarragona.

«Els favorits són ells, però, nosaltres tenim moltes possibilitats per la trajectòria que portem a casa», va assegurar ahir el jugador del Llagostera, al·legant la bona trajectòria dels granes tot el curs, que els ha situat entre els candidats a pujar a Primera. De tot l'enrenou generat des d'aquella polèmica eliminatòria del curs 2013-14 en la qual el Llagostera va apartar el Nàstic del camí de l'ascens a la Segona Divisió A, i que encara continua ben viva, Juanjo, seguint el discurs del seu company David Querol, opta per posar aigua al vi i defugir de les males relacions que hi pugui haver entre tots dos clubs. «No puc opinar perquè no ho vaig viure i la polèmica que hi pugui haver no em preocupa, a mi allò que m'interessa és guanyar el partit». El davanter blaugrana viu aliè i prefereix no fer cas a tot el soroll que genera una vegada més un enfrontament entre gironins i tarragonins. Ell ho té clar: «Afronto de la mateixa manera el partit contra el Nàstic que els que ens vindran davant l'Osca, l'Oviedo i el Còrdova».

Els gironins intentaran davant el conjunt grana encadenar la quarta victòria consecutiva a casa, i, en aquest sentit, el capità del Llagostera reconeix que el fet de jugar tres de les pròximes quatre jornades a Palamós és un avantatge. Com explica, «les estadístiques diuen que som un dels equips més forts a casa i properament poder jugar-ne tants serà un plus més que ens ajudarà a guanyar». Juanjo comparteix el títol de màxim golejador de l'equip amb David Querol, tots dos sumen cinc gols.