Amb un gol d'Escudero passada la mitja hora de joc n'ha fet prou l'Olot per enllaçar la tretzena jornada sense perdre i encetar l'any 2017 amb una victòria que permet l'equip de Ramon Maria Calderé seguir només un punt per sota del líder, el Peralada. Els garrotxins s'han desfet de l'Ascó de Santi Castillejo, un altre dels conjunts que ocupa posicions de promoció d'ascens a la Segona Divisió B.

En un servei des de la cantonada, al minut 35, Uri Santos ha cedit enrere perquè Escudero fes l'únic gol del partit. Molt seriós al darrere, l'Olot ha sabut aguantar els intents dels tarragonins per mirar d'anivellar la balança i, a més, ha gaudit d'alguna ocasió per ampliar l'avantatge. Kike, el propi Escudero, Marc Mas i Sergio Álvarez han tingut el segon, però la mala fortuna o les bones intervencions del porter visitant ho han evitat.

«Ha estat una victòria important contra un rival directe. Hem treballat molt durant aquests dies i s'ha reflectit al damunt de la gespa», ha declarat Calderé un cop acabat el matx.