L'Spar Citylift Girona s'enfrontarà demà (19.00) a l'Araski en la primera semifinal de la Copa de la Reina. L'equip basc ha guanyat l'Star Center Uni Ferrol en l'eliminatòria prèvia d'avui després d'un duel marcat per la igualtat que s'ha resolt en un emocionant final. L'Uni Ferrol ha fet una gran actuació i, de fet, ha entrat als darrers tres minuts dominant de 7 (53-60). A partir d'aquí ha arribat la reacció final de l'Araski, que ha aconseguit igualar el partit a 60 i, en els instants finals, ha sabut controlar millor els nervis. L'Uni Ferrol ha tingut l'última posessió per buscar l'empat o la victòria amb un triple, però no ho ha pogut aconseguir.

L'Uni ha guanyat aquesta temporada els dos partits que ha jugat de Lliga Femenina contra l'Araski. A Fontajau es va imposar per 79-56, amb una destacada actuació de Peters, autora de 25 punts. Fa un parell de setmanes, a Vitòria, també es va endur el partit de tornada: 57-80, amb 16 punts de Peters i 23 d'Ibekwe.

Per la seva banda el rival del Perfumerías Avenida en la segona semifinal de demà (21.15) serà el Gernika, que ha acabat tombant l'Al-Qázeres en un altre emocionant partit decidit al darrer quart (66-54).