Els estel·lars Donovan Mitchell (Utah), Davin Booker (Phoenix) i Spencer Dinwiddie (Brooklyn) s'han lluït aquesta matinada a les proves de concurs d'habilitats, triples i esmaixades, respectivament, esdeveniments que es realitzen en el marc del All Star de l'NBA.

En un molt emotiu concurs d'esmaixades Mitchell es va emportar la palma a la final contra Larry Nance Jr. 98-96 punts. El jugador d'Utah va calcar el famós mat amb el qual Vince Carter va guanyar el concurs en l'any 2000.

A la primera ronda van quedar en el camí els concursants Victori Oladipo (Indiana) i Dennis Smitch Jr. (Dallas).

En triples, la victòria va ser per a Booker, qui en la segona ronda va superar Klay Thompson, dels campions Golden State Warriors, en aconseguir 28 punts per 25.

A la primera ronda va quedar eliminat el campió de l'any passat, Eric Gordon, dels Houston Rockets, qui només va sumar 12 unitats.

També van quedar en aquesta instància els triplers Tobias Harris (Lakers, 18 punts), Wayne Ellington (Miami, 17), Paul George (OKC, 9), Kyle Lowry (Toronto, 11) i Bradley Beal (Washington, 15).

En les proves d'habilitats, el triomfador Dinwiddie va superar el finlandès Lauri Markkanen (Chicago), per carregar el primer trofeu de la nit.